ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ

Η μεταξοτυπία είναι η μέθοδος εκτύπωσης σε υφάσματα, μέταλλα, ξύλα πλαστικά και προϊόντα χαρτιού με επίπεδη ή ελαφρώς κυρτή επιφάνεια. Το μελάνι εφαρμόζεται απευθείας στην επιφάνεια του προϊόντος μέσα από τη γάζα του τελάρου μεταξοτυπίας και κατόπιν πολυμερίζεται. Αυτή η τεχνική παρέχει υψηλή ακρίβεια χρωμάτων.

Μπορείτε να δείτε βίντεο με παραδείγματα, κάνοντας κλικ εδώ.

Απευθείας στο ύφασμα, Glitter, Foil, Ανάγλυφα, Φωσφοριζέ, Ξεβαφές, All Over εκτυπώσεις, Ανεξίτηλες εκτυπώσεις σε polyester και nylon υφάσματα, Ειδικές κατασκευές, Τετραχρωμίες

Είμαστε πρωτοπόροι με All Over μεταξοτυπία σε ραμμένο μπλουζάκι!

ΚΕΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΙΚΕ

Με τη διαδικασία αυτή κατασκευάζονται ανάγλυφα προϊόντα. Κάθε λογότυπο προγραμματίζεται για κέντημα στον υπολογιστή, ώστε να κεντηθεί από τα μηχανήματα. Στη συνέχεια, τα μηχανήματα το κεντούν με ακρίβεια.

Μπορείτε να δείτε τις μηχανές κεντήματος στην πράξη, κάνοντας κλικ εδώ.

Καλύπτουμε Διαφημιστικό και επαγγελματική ενδυμασία καθώς και τουριστικά ενδύματα!

ΘΕΡΜΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑΜΠΕΣ

Η μέθοδος της θερμομεταφοράς χρησιμοποιεί τη θερμότητα για να μεταφέρει μια εικόνα από κερί σε κάποιο αντικείμενο. Η εκτύπωση πραγματοποιείται πρώτα σε ειδικά επεξεργασμένο χαρτί και στη συνέχεια εκτυπώνεται στα ρούχα, μέσα από υψηλή θερμοκρασία στην πρέσα θερμομεταφοράς.

Μπορείτε να δείτε βίντεο με παραδείγματα, κάνοντας κλικ εδώ.

Στάμπες All Over, Στάμπες κρύο τράβηγμα, Στάμπες ζεστό τράβηγμα μαλακής υφής, Strass, Ειδικές κατασκευές, Τετραχρωμίες, Μεγάλη ποικιλία σε στάμπες σιλικόνης.

Διαστάσεις Χαρτιών 25Χ25, 35Χ50, 50Χ70, 70Χ100 εκατ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο μέσω τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας, για τη διευθέτηση οποιασδήποτε ανάγκης σας που αφορά είτε δημιουργικό είτε θέμα σχεδιασμού.

DTF

Η εκτύπωση DTF (direct to film) αποτελεί τη πιο νέα μέθοδο εκτύπωσης σε ύφασμα η οποία μάλιστα αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Η εκτύπωση DTF είναι μία μέθοδος εκτύπωσης μελανιών πάνω σε ειδικό φιλμ θερμομεταφοράς  DTF PET film και εν συνεχεία μεταφορά της εκτύπωσης πάνω σε ύφασμα, αφού πρώτα τοποθετηθεί ειδική κόλλα – πούδρα DTF Hot melt powder adhesive.

Οι DTF εκτυπωτές συνδυάζουν επίσης αξιοπιστία, απαράμιλλη ποιότητα και υψηλή παραγωγικότητα. Αποτελούν μια εξαιρετικά βιώσιμη επιλογή, καθώς μπορούν να χειριστούν μεγάλους όγκους παραγωγής, κάτι που είναι απαραίτητο σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο

ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ & ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ

Διαθέτουμε ποικιλία σχεδίων και τύπων ρουχισμού για τις ανάγκες σας (T-shirt ενηλίκων και παιδικά, Μπλουζάκια πικέ τύπου πόλο, Φλάμες, Μπλουζοφορέματα,  Φούτερ, Ζακέτες, παιδικά φορμάκια, Καπέλα). Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!