ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ

Στην Everstampa διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τύπων ρουχισμού για την κάλυψη κάθε ανάγκης της επιχείρησής σας.

ΕΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ:

T-shirt ● Μπλουζάκια πικέ τύπου πόλο ● Φούτερ ● Γιλέκα ● Αντανακλαστικά Γιλέκα● Μπουφάν ● Παντελόνια ● Σαλοπέτες ● Φόρμες ολόσωμες ● Αντιανεμικά ● Αδιάβροχα ● Fleece

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ:

T-shirt ● Μπλουζάκια πικέ τύπου πόλο ● Τσάντες ● Καπέλα ● Fleece

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ

Η μεταξοτυπία είναι η μέθοδος εκτύπωσης σε υφάσματα, μέταλλα, ξύλα πλαστικά και προϊόντα χαρτιού με επίπεδη ή ελαφρώς κυρτή επιφάνεια. Το μελάνι εφαρμόζεται απευθείας στην επιφάνεια του προϊόντος μέσα από τη γάζα του τελάρου μεταξοτυπίας και κατόπιν πολυμερίζεται. Αυτή η τεχνική παρέχει υψηλή ακρίβεια χρωμάτων.

Μπορείτε να δείτε βίντεο με παραδείγματα, κάνοντας κλικ εδώ.

Απευθείας στο ύφασμα, Glitter, Foil, Ανάγλυφα, Φωσφοριζέ, Ξεβαφές, All Over εκτυπώσεις, Ανεξίτηλες εκτυπώσεις σε polyester και nylon υφάσματα, Ειδικές κατασκευές, Τετραχρωμίες

Είμαστε πρωτοπόροι με All Over μεταξοτυπία σε ραμμένο μπλουζάκι!

ΚΕΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΙΚΕ

Με τη διαδικασία αυτή μεταφέρεται στο ρούχο μέσω του κεντήματος. Κάθε λογότυπο προγραμματίζεται για κέντημα στον υπολογιστή, ώστε να κεντηθεί από τις κεντητικές μηχανές. Στη συνέχεια, τα μηχανήματα το κεντούν με ακρίβεια. 

Μπορείτε να δείτε τις μηχανές κεντήματος στην πράξη, κάνοντας κλικ εδώ.

 

ΘΕΡΜΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑΜΠΕΣ

Η μέθοδος της θερμομεταφεροράς χρησιμοποιεί τη θερμότητα για να μεταφέρει μια εικόνα από κερί σε κάποιο αντικείμενο. Η εκτύπωση πραγματοποιείται πρώτα σε ειδικά επεξεργασμένο χαρτί και στη συνέχεια εκτυπώνεται στα ρούχα, μέσα από υψηλή θερμοκρασία στην πρέσα θερμομεταφοράς.

Μπορείτε να δείτε βίντεο με παραδείγματα, κάνοντας κλικ εδώ.

Στάμπες All Over, Στάμπες κρύο τράβηγμα, Στάμπες ζεστό τράβηγμα μαλακής υφής, Strass, Ειδικές κατασκευές, Τετραχρωμίες, Μεγάλη ποικιλία σε θερμομεταφερόμενες στάμπες.

Διαστάσεις Χαρτιών 25Χ25, 35Χ50, 50Χ70, 70Χ100 εκατ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο μέσω τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας, για τη διευθέτηση οποιασδήποτε ανάγκης σας που αφορά είτε δημιουργικό είτε θέμα σχεδιασμού.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ

Η Everstampa δραστηριοποιείται στην παραγωγή και χονδρική πώληση του έτοιμου ενδύματος για την τουριστική αγορά. Διαθέτουμε σε στοκ t-shirt μπλουζάκια unisex, γυναικεία και παιδικά, μπλουζάκια φλάμα ανδρικά, γυναικεία και τιραντάκια, φούτερ με κουκούλα, ζακέτες φούτερ και καπέλα. Έχουμε τη δυνατότητα να σας προμηθεύσουμε με ατύπωτα και τυπωμένα ενδύματα, καθώς και θερμομεταφερόμενες μεταξοτυπίες και στάμπες από τη μεγάλη γκάμα μας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Ντύστε την επιχείρησή σας. Για παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!